L’experiència dels educadors socials a la RES

La Revista de Educación Social (RES), publicació digital editada pel Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales (CGCEES), es fa ressò de l’experiència de la CoP d’educadors socials de centres penitenciaris en el seu darrer número, un monogràfic sobre la formació en l’educació social.

A l’apartat d’experiències, per si hi voleu donar un cop d’ull, trobareu l’article “Aprender trabajando, aprender de los compañeros”, escrit col·laborativament per Juan Antoni Martínez, Montserrat Sánchez, Elisabet Boo, Elisenda Sancenón, Antonio Fernández i jo mateixa.

Que tingueu unes molt bones vacances i ens retrobem el mes de setembre.

Susana Gracia Albareda

7 thoughts on “L’experiència dels educadors socials a la RES

 1. Quina gran notícia, Susana! Enhorabona, però és que la vostra experiència ha de servir de model no només per als professionals del vostre sector, sinó per a molts d’altres. Tinc molt clar que és un exemple més que reeixit en el món de les comunitats de pràctica.

  M'agrada

 2. Sempre és motivador veure que entitats / publicacions / professionals de fora del nostre àmbit s’interessen pel que es fa a la CoP d’Educadors Socials d’àmbit penitenciari. Des dels seus inicis, la CoP ha tingut força reconeixement i això ens anima a seguir endavant.
  Una felicitació ben merescuda pels nostres companys/es i, sobretot, per l’e-moderadora, entusiasta de la seva feina i motivadora incansable.

  M'agrada

 3. No deixa sempre de sorprendre’ns la tirada que té fora dels nostre àmbit laboral més proper l’experiència que protagonitzem els educadors socials i, paradoxalment, el poc reconeixement que tenim dins d’ell.
  Felicitacions compartides, i especialment, com diu Montse, per la nostra moderadora, com no em canso mai de dir, pel seu compromís cap el nostre col·lectiu.

  M'agrada

 4. m’afegeixo i comparteixo els comentaris de la Montserrat i en Joan Antoni, és un procés fantàstic formar part d’aqueta comunitat, una gran experiència d’aprenentatge.
  Gràcies Susana per posar-hi les ganes i contagiar-les!!!

  M'agrada

 5. Mai un títol ha estat més encertat:
  “Aprender trabajando, aprender de los compañeros”
  mai deixaré d’aprendre de vosaltres….

  Gràcies noies i noies del anell

  M'agrada

 6. M’agrada molt l’article i m’agrada també molt aquesta connexió que esteu fent amb el col·lectiu general d’educadors socials per donar a conèixer la feina que fem a presons. Moltes vegades hem comentat que l’experiència a presons, per la seva varietat i la seva intensitat, és una avantguarda de l’educació social. Nosaltres podem aportar molt a tot el col·lectiu però també les experiències que arreu fan altres companys ens podem servir molt per a renovar-nos i continuar creixent. I per això la importància de connectar la nostra feina amb els altres àmbits i estendre aquesta idea de “Aprender trabajando, aprender de los compañeros”.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s