Valoració de la VI Jornada de Juristes Criminòlegs

Ahir vam tenir l’oportunitat de dur a terme la nostra jornada professional i, més enllà del fet que tota valoració és subjectiva, penso que va ser una bona sessió que va permetre explicar el recorregut de la CoP durant el 2011, així com un apropament al marc jurídic en matèria de protecció de dades de caire genèric, des del punt de vista del Departament de Justícia, i focalitzat en l’expedient i el procediment administratius.

La valoració que els ponents han fet de la Jornada  ha estat molt satisfactòria quant a participació dels assistents i també pel marc on es va desenvolupar i la seva dinàmica.

Igualment, a la segona part, els ponents van oferir-nos una visió del procés juridicopenal en què es veu implicada la UGP. Així, es van tractar les figures jurídiques de preventives abonables, liquidacions de condemna i aplicació de doctrina Parot, procediments de refosa de condemna i de les incidències respecte de les acumulacions de condemnes i el període de seguretat. Se’ns van mostrar les modificacions al SIPC pel que fa a aquestes figures i es van anunciar els canvis en matèria d’estrangeria.

A banda d’agrair als assistents i ponents la seva participació, espero que l’interès palesat en la Jornada hagi estat general i demà ja començarem a pensar en la propera.

VI Jornada de Juristes de Centres Penitenciaris
Protecció de dades personals en l’execució penal
El dret a la protecció de dades personals
Protecció de dades

Joan Galeano

One thought on “Valoració de la VI Jornada de Juristes Criminòlegs

  1. Crec que vau triar un tema interessantíssim: la protecció de dades, i que la intervenció de persones del Departament que en saben un pou (com el Miguel i l’Ismael) va ser molt aclaridora per al públic assistent. Em miraré ara les presentacions perquè, finalment, no hi vaig poder assistir: quina ràbia!
    Enhorabona, Joan, perquè tot el que he sentit a dir de la jornada és que va anar molt i molt bé!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s