Èxit de participació en la IV Jornada de Bones Pràctiques de Mediació e-Catalunya

El 22 de novembre es va fer la IV Jornada de Bones Pràctiques del Grup Mediació e-Catalunya del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, dins del marc del programa Compartim, i va ser tot un èxit d’assistència i participació.

Es va presentar i lliurar als assistents el producte elaborat aquest any, Orientacions per a la intervenció en el procés de mediació civil. El producte es presenta en format de guia metodològica i s’ha elaborat amb la voluntat de ser una eina de treball i un referent de consulta per als professionals, pel que fa a la sessió informativa i les mediacions en l’àmbit civil. El grup de treball va aprofundir en aquells aspectes que van suscitar més debat i controvèrsia entre els membres del grup: la sessió informativa, les parts en el procés de mediació, la representació, els acords i les eines per a una mediació eficaç.

La ponència de Pascual Ortuño sobre la transposició de la Directiva europea sobre mediació en el dret intern espanyol va captivar el públic assistent gràcies a la seva exposició brillant i entenedora d’una matèria complexa i de gran interès, atès que el seu compliment comportarà l’aprovació de la primera normativa estatal en mediació.

Emanuela Carmenati, Francesca Ferrari, Antoni Vidal i Javier Wilhelm van participar en la taula d’experts. Des de l’experiència professional de cadascú, es va debatre sobre els avantatges i reptes de la mediació civil.

Trobareu tots els materials didàctics, fotos i gravacions en vídeo de les ponències de la Jornada al web del Departament de Justícia, i a l’apartat Mediació del programa Compartim podreu consultar tots els productes elaborats pel grup Mediació e-Catalunya.

Més informació a l’apartat Notícies del grup Mediació d’e-Catalunya.

Marta Méndez i Dolors Andorrà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s