Narratives digitals, des del taller de teatre de “la Model” de Barcelona

Les narratives digitals (ND) comencen a aplicar-se a les presons i ja us en podem oferir una primera mostra. La setmana passada vam fer una projecció de les que han elaborat els interns del taller de teatre de “la Model” durant els mesos d’octubre i novembre. Va ser un festival de narratives molt emocionant: ells són els primers que s’han “atrevit” a aplicar aquesta metodologia i han aconseguit unes històries magnífiques, plenes d’humanitat, projectes, il·lusions, declaracions d’amor i ganes de sortir endavant i refer les seves vides.

Per uns dies, han abandonat els pensaments i maldecaps rutinaris i han parlat de la seva infància, l’amistat, com era la seva vida abans d’entrar a presó…

Si voleu, ara teniu l’oportunitat de veure i escoltar fragments vitals d’alguns interns, narrats per ells mateixos, més enllà de l’historial penal.

Continua llegint a AlfaDigital: TIC i presó

Oriol Bosch

One thought on “Narratives digitals, des del taller de teatre de “la Model” de Barcelona

  1. He tingut l’oportunitat d’assistir a la presentació de les ND de la Model i, gràcies a l’Oriol, de seguir de prop tot el ric i interessant procés que es va desenvolupar. La precarietat dels mitjans, l’entorn aparentment poc adient per fer ND, les dificultats inherents a l’ambient carcerari s’han superat amb molt esforç, imaginació i entusiasme. Novament, felicito l’Oriol i també els interns autors d’aquestes ND, relats personals, que ens emocionen i ens apropen a històries plenes de vida. Gràcies per facilitar-nos el poder tornar gaudir d’elles en aquest post i gràcies per la decisió en ser pioners d’un projecte amb possibilitats que s’intueixen cada cop més il•limitades

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s