V Jornada de Monitors Artístics de Centres Penitenciaris

Aquest any els monitors artístics hem estat aprofundint en un tema amb el qual històricament sempre havíem treballat: el joc i la joguina.

En aquesta línia, hem volgut fer arribar a tot el col·lectiu i a tothom que s’hi ha interessat un document amb totes les eines per treballar aquests continguts, a banda d’un petit recull de les peces creades en els nostres tallers artístics, que evidencien la creativitat dels interns dels nostres tallers i que són producte del projecte Aprenentatge creatiu a través del joc i la joguina.

A més a més, el dia 1 de març tindrà lloc la V Jornada de Monitors Artístics, amb uns ponents excepcionals que ens aportaran més informació sobre el tema del projecte, com ara Oriol Comas i Coma, expert en jocs, en la seva creació, en per què juguem…; i quant al desenvolupament de projectes, idees i màrqueting creatiu, comptarem amb Pep Torres, creador del miBa (Museu d’Idees i Invents de Barcelona).

A la tarda gaudirem de la potència creativa d’Idea Lúdica, amb qui farem un taller pràctic sobre el joc des d’altres realitats.

Paral·lelament a la Jornada, tindrà lloc l’exposició “Hi jugues?” que s’inaugurarà el dia 1 de març i que es podrà visitar fins al 30 d’abril al vestíbul de la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (soterrani), la qual aplegarà mostres de jocs i joguines creats als tallers artístics dels centres penitenciaris i també els resultats del I Concurs de Creació de Jocs dels centres penitenciaris de Catalunya.

Programa de la Jornada

Us animeu a jugar-hi?

Sònia Marco

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s