I Mostra de Narratives Digitals

Continuem explicant històries, l’aixeta continua rajant i tenim narratives digitals de tots els gustos i colors. Aprenem d’aquestes narracions, i, com que ja en tenim unes quantes, la setmana que ve tindrà lloc la I Mostra de narratives digitals.

Ja fa més d’un any que les narratives digitals es van introduir a Justícia i amb el pas del temps s’ha demostrat l’enorme potencial d’aquesta eina com a metodologia vinculada a l’educació i la comunicació.

La I Mostra de narratives digitals se celebrarà de manera simultània als centres penitenciaris Homes de Barcelona, Dones i Brians 2 i al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Una diversitat d’escenaris que vinculen presons i societat i que permetrà un intercanvi dinàmic entre autors i espectadors.

Al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada hi haurà un espai de projecció contínua de narratives digitals.

I, com a cloenda, el dia 27 de setembre, se celebrarà una jornada dedicada a reflexionar sobre l’aplicació de les narratives digitals en el camp educatiu i sobre les seves potencialitats com a eines per a comunicar experiències i projectes. A més, comptarem amb la presència d’una experta en narratives digitals: Carmen Gregori-Signes, professora a l’Institut Universitari de Llengües Modernes Aplicades de la Universitat de València que ens parlarà de les emocions i l’aprenentatge en les narratives digitals.

Els impulsors de tot aquest programa d’introducció de les narratives digitals al Departament: Julio Zino Torrazza, responsable Nous Projectes i Programes de Contingut Transversal de la Direcció General de Serveis Penitenciaris, i Elena Martin, tècnica de la mateixa unitat, ens explicaran l’evolució del projecte i presentaran la ponència “Les narratives digitals: relat de l’experiència i comunicació de projectes”.

Durant la jornada de cloenda, també es projectaran algunes narratives digitals i es farà un debat amb el públic assistent.

També podem trobar algunes narratives digitals a la llista de reproducció Narratives digitals #DigiTale a Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s