‘Hi jugues?’ al Museu del Joguet de Catalunya

El proper dia 24 d’octubre, a les 12 h s’inaugura ‘Hi jugues?’, una exposició de jocs i joguines fets pels interns i internes dels tallers artístics dels centres penitenciaris de Catalunya al Museu del Joguet de Catalunya (Figueres).

La mostra és la culminació del treball de l’any passat de la CoP Monitors artístics de centres penitenciaris i a banda de poder gaudir de l’exposició, hi haurà dues ponències molt interessants.

El mateix dia de la inauguració, l’expert en creació de jocs, Oriol Comas i Coma, que ha estat el nostre guia durant el desenvolupament del treball, parlarà sobre la importància del joc i de la sinergia creativa que la seva gestació comporta.

El dia 7 de novembre, també a les 12 h, comptarem amb la presència de l’intern Joan Molins, exalumne del taller d’arts plàstiques del Centre Penitenciari de Girona i guanyador del 1r Concurs de creació de jocs, organitzat pel col·lectiu de monitors artístics dels CP, premi que va compartir amb el taller de reciclatge MSOB de Quatre Camins. Molins ens explicarà com va ser el procés creatiu del joc que el va fer mereixedor del premi i en un ambient privat de llibertat.

Esteu tots convidats a assistir-hi i si no podeu venir a la inauguració, teniu de temps fins al dia 11 de novembre per poder-la visitar.

Sònia Marco

2 thoughts on “‘Hi jugues?’ al Museu del Joguet de Catalunya

  1. De moment per a fer boca tenim el que van dir els diaris el dia d ela inauguració.
    Va estar molt bé. la ponència de l’Oriol Comas molt interessant, sobre la importància de jugar, la història del joc, el per què de jugar…
    Us deixo el link del Punt Avui Girona per a que pugueu fer-hi una ullada, en quan tinguem més info la penjarem. Merci per l’interès!

    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/587134-el-museu-del-joguet-mostra-jocs-fets-a-les-presons.html

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s