Academia El Caparazón: cursos en línia especialitzats en psicologia i mitjans socials

Dolors Reig és una psicòloga social, professora i consultora, especialista en el vessant social de les TIC i en formació electrònica (e-learning), i col·laboradora habitual del programa Compartim des dels seus inicis. Després de 20 anys de dirigir centres, programes i projectes de formació, i d’haver treballat com a conferenciant, consultora i gestora de formació en diverses empreses, institucions, administracions públiques, universitats i escoles de negocis, ara ha creat l’Academia El Caparazón. Es tracta d’un projecte únic a nivell internacional, especialitzat en cursos en línia sobre psicologia i mitjans socials.

Els cursos començaran a impartir-se a partir del 4 de març d’enguany. El primer, dedicat a la creativitat i com potenciar-la (6 setmanes de durada, 30 hores lectives) va ser presentat en el bloc El Caparazón, que Dolors Reig gestiona des de 2007. S’ha presentat ja un segon curs, dedicat a la psicologia de l’individu connectat (6 setmanes de durada, 30 hores lectives). Properament es presentaran els cursos següents:

–   màrqueting de continguts
–   educació 2.0 / e-learning 2.0
–   mitjans socials (bàsic i avançat)
–   ludificació (gamification).

Les places són limitades (un màxim de 20 alumnes). Els cursos ofereixen materials exclusius (no publicats abans), dos seminaris web, suport constant als participants, i un diploma i distintiu acreditatius de la formació. I, molt important, ofereixen la possibilitat de dur a terme una construcció activa de la reputació digital personal (els treballs destacats es faran visibles –amb el permís del participant– per a una audiència potencial de 100.000 persones).  Requereixen una actitud proactiva dels participants, que hauran de fer una activitat setmanal (individual o grupal), i prioritzar l’ús de les eines col·laboratives i de presentació més innovadores d’Internet. S’hi potenciarà la creació o difusió de blocs propis i de perfils a les xarxes socials, que tindran la consideració de carpeta electrònica.

El preu d’inscripció es pot satisfer d’una vegada (pagament mensual) o en quatre terminis (pagaments setmanals).

Els cursos formaran part de dos programes de postgrau encara per determinar, i permetran properament l’acreditació universitària –amb caràcter opcional– de la UNAM (Universitat Autònoma Nacional de Mèxic).

One thought on “Academia El Caparazón: cursos en línia especialitzats en psicologia i mitjans socials

  1. És molt important que sorgeixin projectes així a casa nostra, projectes que ens fan avançar en la construcció i consolidació d’una economia basada en el coneixement. Moltes felicitats, i un gran agraïment a la Dolors Reig per fer-ho possible!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s