Sant Jordi Digitale, segona mostra de relats en format audiovisual

Per celebrar la Diada de Sant Jordi se celebrarà durant diversos dies la II Mostra de relats en formats audiovisuals Sant Jordi DigiTale, organitzada pel programa AlfaDigital i la CoP TIC i Presó.

La mostra reunirà els audioRelats, videoRelats, narratives digitals i dMagaZines fets pels interns i internes dels centres penitenciaris de Catalunya i dels centres educatius de justícia juvenil i pels professionals del Departament de Justícia.

Durant la setmana de Sant Jordi, la mostra recorrerà els 6 centres participants, s’hi projectarà una selecció de les obres presentades i es lliurarà als participants un certificat i un obsequi.

Es donaran a conèixer d’aquesta manera les produccions fetes i s’establirà un canal de difusió entre els diferents centres. També durant la setmana de Sant Jordi al CEJFE s’instal·larà una pantalla on es projectaran les obres presentades. La Mostra recorrerà els següents centres penitenciaris:

23 d’abril: Mostra SantJordiDigitale al CP de Dones de Barcelona
24 d’abril: Mostra SantJordiDigitale al CP Quatre Camins
26 d’abril: Mostra SantJordiDigitale al CP d’Homes de Barcelona
29 d’abril: Mostra SantJordiDigitale al CP Lledoners
30 d’abril: Mostra SantJordiDigitale al CP de Girona

Pendent de confirmar: Can Llupià, Ponent

En el marc de la mostra, el dia 25 d’abril, al CEJFE tindrà lloc l’acte central de la mostra on Oralia Paredes Sánchez, especialista en comunicació i educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà sobre “La màgia de la paraula. La narració com a mitjà d’expressió personal i eina per descobrir el món”, tot emmarcant la seva exposició en els valors de les obres presentades i del procés que s’està duent a terme amb el projecte DigiTale.

L’acte es completarà amb una comunicació a càrrec de Julio Zino i Elena Martín on s’explicarà el procés formatiu a través del qual s’ha impulsat la producció de treballs pel Sant Jordi Digitale,  posant de relleu les característiques i versatilitat dels diferents formats i s’il·lustrarà l’exposició amb algunes de les obres.

Julio Zino
Julio Zino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s