VII Jornada de juristes criminòlegs de centres penitenciaris

El proper 15 d’octubre, un cop més, tindrem oportunitat de retrobar-nos i compartir una jornada amb el nostre col·lectiu.

En primer lloc, les ponències que s’han organitzat ens introduiran en l’àmbit de les xarxes intraorganitzacionals com a context de suport professional, aprenentatge informal i gestió de coneixement per àrees. Serà interessant escoltar l’opinió de la ponent Alicia Pomares Casado, d’Humannova, que ens faran saber quins moviments es produeixen en aquesta línia en les organitzacions.

En segon lloc, tindrem una taula d’intervencions en què intervindran Josep Cid Moliné, professor de dret penal de la Universitat Autònoma de Barcelona; Daniel Varona Gómez, professor de dret penal de la Universitat de Girona, i Joan Pere Queralt Bertran, cap del Servei de Medi Obert i Serveis Socials del Departament de Justícia.  Els ponents ens faran reflexionar sobre l’última reforma penal i ens oferiran una visió criminològica sobre el que implica un sistema d’execució de condemna que posa l’accent en règims oberts i semioberts i les reflexions que això genera.

La tercera aportació, d’Elena Nieto Delgado, cap de l’Oficina d’Estrangeria del Barcelona de la Delegació de Govern a Catalunya, ens permetrà tenir una perspectiva de la Delegació del Govern en matèria d’estrangeria. Tindrem l’oportunitat d’anar una mica més enllà de la nostra relació amb les oficines de règim i el servei d’informació.

Per finalitzar, farem una introspecció en els nostres procediments des del punt de vista del dret administratiu. Podrem valorar quines àrees de millora es poden observar o quines perspectives cal tenir en compte per desenvolupar la nostra praxi. Ens en parlaran Eliseo Villacorta, secretari tècnic jurídic del CP Brians 1, i Marta Cassany Virgili, jurista del CP de Tarragona.

Com sempre, esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès. Moltes gràcies!

Programa de la Jornada

Joan Galeano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s