Sobre el blog

El blog ‘Gestió del coneixement’ aplega idees i continguts útils per gestionar el coneixement a l’Administració pública, a partir de l’experiència del blog e-moderadors del programa Compartim a e-Catalunya i també dels coneixements d’experts de diversos àmbits, en la plataforma de blogs corporatius de Gencat.

El programa Compartim és una iniciativa del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, per crear entorns de treball col·laboratiu.

El blog recull una tipologia variada de posts: en alguns s’exposen les experiències de les diverses comunitats de pràctica del Departament de Justícia per generar la intel·ligència col·lectiva de l’organització. En d’altres, s’analitzen temes diversos sobre gestió del coneixement, eines 2.0 i Internet. També s’hi publiquen articles de fons elaborats per experts en les matèries esmentades més amunt.

Com que hi ha pocs antecedents pràctics que hagin reeixit, ens hem decidit a explicar l’experiència de portes enfora de l’organització, conscients que interessa a moltes persones.

Us animem a participar en aquesta conversa que, amb la vostra col·laboració, de ben segur, serà més enriquidora.

Deixa un comentari